Grillet havkat

Grillet havkat med parmaskinke smager helt himmelsk. Især sammen med den friske creme fraiche sauce, med limesmag. Servér evt. bådkartofler til.

Ingredienser
  • 400 g havkat
  • 4 skiver parmaskinke
  • 8 blade frisk basilikum
  • sort peber
  • olivenolie

Sauce

  • 4 spsk creme fraiche
  • 1 spsk limesaft
  • salt
  • peber

Skær havkatten i 2 stykker. Drys peber på den ene side og læg basilikum over. Rul skiverne op og vikl 2 skiver parmaskinke rundt om, sæt dem fast med en kødnål. Drys peber på udvendigt. Smør lidt olie på fisken og gril den. Den skal have 3-5 minutter på alle sider (efter tykkelse).
Bland ingredienserne til saucen sammen i en skål og lad den trække i køleskabet til fisken er klar.

Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori: