Appelsin-chokolade fondue

Det er næsten ikke noget der smager så godt som en chokolade fondue og så er det bare så hyggeligt at sidde og dyppe frugterne i.

Ingredienser
  • 1 dl fløde
  • 3 strimler appelsinskal
  • 100 g mælkechokolade
  • 100 g chokolade med orange
  • 1 spsk Grand Marnier (kan udelades)

Tilbehør

  • stykker af appelsin
  • stykker af ananas
  • stykker af jordbær
  • stykker af pære
  • stykker af kiwi
  • stykker af mandarin
  • stykker af figen
  • stykker af kirsebær

Hæld fløden i en gryde. Tilsæt appelsinskal og varm det til kogepunktet. Tak gryden af varmen og lad det trække i cirka 30 minutter. Fisk appelsinskallen op. Tilsæt chokoladen og rør rundt til den smelter. Tilsæt Grand Marnier. Hæld det hele over i en foundegryde og servér med det samme.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori: