Kødret med ris og bacon

Denne kødret med ris og bacon er også nogle gange kaldt spanske ris. Den smager super lækker og er meget nem at lave.

Ingredienser
  • 8 skiver bacon
  • 1 løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk worcestershire sauce
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • 2 1/2 dl ris
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 1/2 tsk paprika
  • 3/4 peberfrugt
  • 1 spsk HP sauce

Brun baconen på en pande og kom det i et ildfast fad. Steg kødet sammen med løg og peber. Hæld det over baconen. Kog risen og hæld dem over. Tomater, worcestershire sauce og HP sauce samt krydderier varmes sammen i en gryde og hældes over kødet og risen. Kom fadet i ovnen og steg i 15-20 minutter, ved 200 grader. Servér brød til.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori: