Focaccia brød

Focaccia brød er en lækker italiensk brød som smager godt både for sig selv og med mad.

Ingredienser
  • 50 g gær
  • 6 dl vand (lunkent)
  • 2 tsk salt
  • 650 g mel
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk sukker

krydderi

  • olivenolie
  • rosmarin

Kom alle ingredienserne, undtaget olivenolie og rosmarin, i en skål og rør dem rigtig godt sammen. Lad dejen hæve i en time. Hæld det derefter i en bradepande. Lad det hæve igen, i 30 minutter. Lav huller i dejen, med fingrene. Lad det hæve i 10 minutter til.

Hæld olivenolie over dejen og krydr med rosmarin. Bag ved 200 grader, i 20 minutter, eller til brødet er gyldent.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori: