Spansk fisk

Denne opskrift på spansk fisk smager super godt. Derudover er den rigtig sund!

Ingredienser
  • 1 kg saltfisk

Grøntsagssauce

  • 2 grønne peberfrugter
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 1/2 løg
  • 1 ds tomatpuré
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1/2 porre
  • 3 1/2 fed hvidløg
  • 3 1/2 dl olivenolie

Hak alle grøntsagerne til grøntsagssaucen sammen i en blender. Hæld det over i en gryde og tilsæt 3-4 deciliter olivenolie. Lad saucen simre i 15-20 minutter.
Saltfisken skæres ud i tykke stykker. Kog den i vand og tag den op. Rens ben og skind væk. Forsøg at holde stykkerne hele. Læg dem i et ildfast fad. Hæld grøntsagssaucen over og kom fadet i ovnen. Bag ved 180 grader, i cirka 30-40 minutter. Servér med hvidløgsflutes og kogte kartofler.

Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori: