Svinemørbrad i flødesovs

Prøv denne opskrift på svinemørbrad i flødesovs, den smager fantastisk. Desuden er den nem og hurtig at lave.

Ingredienser
  • 2 svinemørbrader
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 1/2 pikantost
  • 1/2 bæger flødeost med krydderurter
  • 1/2 l fløde
  • citronpeber
  • salt
  • peber
  • hvidløgspulver
  • smør

Rens og skær svinemørbraden i skrå stykker. Bland citronpeber, salt, peber og hvidløgspulver sammen og drys det på kødet. Steg det derefter i smør, til det er gyldent. Læg kødet i et ildfast fad. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og steg det i smør. Hæld grøntsagerne over kødet. Kom fløde i en gryde. Smelt pikantosten og krydderiosten i fløden. Hæld saucen over kødet og grøntsagerne. Læg alufolie over og bag i 45 minutter, ved 170 grader.

Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori: