Krydret suppe

Krydret suppe er super god og mættende. Så laver den sig næsten selv – i ovnen!

Ingredienser
  • ca. 900 g oksekød i tern
  • 9 kartofler (i skiver)
  • 7 gulerødder (i skiver)
  • 2 1/2 løg (grofthakket)
  • rød peberfrugt (grofthakket)
  • grøn peberfrugt (grofthakket)
  • 2 1/2 spsk kommen (stødt)
  • 2 1/2 spsk krydderier efter eget valg
  • 2 stilke frisk rosmarin
  • salt
  • peber
  • 2 ds flåede tomater
  • 2 ds tomatpuré
  • hvidløgspulver
  • 200 g flødeost med hvidløg
  • 1 1/2 l vand
  • 3 1/2 oksebouillonterninger

Kom kød, kartofler, grøntsager og krydderier i en stor stegeso (eller suppeskål der kan tåle varme). Tilsæt de flåede tomater, tomatpuré og flødeost. Hæld bouillon over. Kom et låg på gryden og bag suppen ved 170 grader, i 2 timer. Den må gerne komme i fryseren.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori: