Langtidshævede grovboller med tørgær

Langtidshævede grovboller smager fantastisk og så er de nemme at lave. Desuden er de ekstra sunde netop fordi de er langtidshævede.

Ingredienser
  • 5 1/2 dl vand (koldt)
  • 2 tsk tørgær
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 260 g speltmel
  • 350 sigtemel
  • 1 dl græskarkerner eller solsikkekerner

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Kom et låg eller plastfilm over skålen og lad den stå i køleskabet natten over.

Dagen efter skal ovnen varmes på 230 grader.

Derefter skal dejen formes til boller. Det er nemmest at bruge en isske. Kom bollerne på en plade, med bagepapir og bag dem i 10-25 minutter.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori: