Mexicanske pandekager med fiskefyld
Pandekager med fiskefyld er en dejligt mexicansk inspireret ret der smager fantastisk.
- 700 g fisk (f.eks. torsk eller kuller)
- 1 spsk olie
- 1/2 tsk salt
- peber
- 1 rød peberfrugt
- 1 bk champignoner
- 1 løg
- 2 1/2 fed hvidløg
- 1 chili (hakket)
- 1 ds majs
- ca. 3/4 ps tacokrydderi
- 1 dl vand
- 6 tortillapandekager
Skær fisken i små tern og steg den i olie. Krydr med salt og peber. Hold fisken varm. Hak grøntsagerne og svits dem i olie. Tilsæt majs, tacokrydderi og vand. Lad det koge i 2 minutter. Varm pandekagerne på en tør pande, eller i ovnen. Kom først grøntsagsblanding i, derefter lidt fisk og rul dem op. Servér med salsa, creme fraiche og salat.