Kage med marengs og frugt

Denne fantastiske kage med marengs og frugt smager rigtig godt og du kan varierer fyldet som du vil.

Ingredienser
  • 4 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 70 g cornflakes
  • 1/2 tsk bagepulver

Fyld

  • 1/2 l fløde
  • 1 banan skåret i skrive
  • chokolade
  • rosiner
  • fersken i skiver eller anden frugt

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret forsigtigt. Knus cornflakes og rør det i blandingen og tilsæt bagepulver. Kom bagepapir på en plade og tegn 2 ringe på i en tallerkenstørrelse. Dele dejen jævnt på de to ringe. Bag ved 150 grader, i 60 minutter.

Kom frugten, chokolade og rosinerne i den piskede fløde og læg bundende sammen med fyldet. Pynt kagen med frugt efter eget valg.

Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori: