Fedtfattig lever Stroganoff
Leverens fine, faste struktur fungerer godt i en lever stroganoff. Dens kraftige smag afbalanceres dejligt med friske krydderier og sovsen gøres let cremet med mælk og A38. Server f.eks. gryderetten på traditionel manér med kartoffelmos.
- 680 g kalvelever
- 2 løg (store)
- 1 gulerod
- 5 tomater (modne)
- mel til jævning
- salt
- peber
- paprika
- 2 dl skummetmælk
- 1 spsk tomatpuré
- 1 dl A38
- evt. timian
- evt. merian
- persille
Rens leveren og skær den i strimler. Læg den i koldt vand og lad den trække i cirka 10 minutter. Læg den derefter på køkkenrulle og lad den dryppe af. Skær løget i ringe og rist dem i en gryde. Tilsæt bouillon.
Krydr leveren med salt, peber, paprika og evt. timian og merian. Steg dem ved stærk varme, i bouillonen. Tilsæt mælk i gryden. Skold, flå og hak tomaterne groft. Kom dem derefter i gryden sammen med tomatpuré. Smag blandingen til. Lad retten koge i 2-3 minutter og tilsæt A38.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig