Gåsepaté

Lækker gåsepaté er aldrig af vejen. Lav din egen og spar mange penge, den smager bedre end den fra butikken.

Ingredienser
  • 120 g smør
  • 200 g mel
  • 8 dl mælk
  • 1/2 kg gåselever
  • 1/2 kg svinelever
  • 1/2 kg gåselår (uden knogler)
  • 1/2 kg spæk
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk salt
  • 3 tsk peber
  • 75 g vildtkrydderi
  • 4 æg

Kog smør, mel og mælk til en jævning. Hak lever, lår, spæk og løg og kom det i. Tilsæt æg og krydderier. Lad dette stå, et koldt sted, i 2-3 timer. Kom blandingen i form og bag i vandbad, ved 150 grader, i 30-45 minutter. Servér med brød, ribsgelé og godt vin.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori: