Græske frikadeller med oksekød

Prøv denne opskrift på græske frikadeller med oksekød. Det er en dejlig variation fra de traditionelle danske frikadeller.

Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg (finthakket)
  • 3 kartofler (revet)
  • 1 æg
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 skiver brød
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 spsk tørret mynte
  • 2 spsk frisk mynte (hakket)
  • 2 spsk persille (hakket)
  • 2 spsk frisk koriander (hakket)
  • 1 tsk kommen
  • sort peber (nykværnet)
  • salt
  • 1 dl rasp
  • 3 1/2 spsk olivenolie

til pynt

  • salat
  • koriander
  • citron (både)

Kom kødet i en stor skål sammen med løg, kartofler, æg og citronsaft. Tilsæt rasp og krydderier og bland det hele godt. Lav små boller og rul dem i rasp. Steg i olivenolie, ved mellemvarme, i 3 minutter. Læg dem på et fad og pynt med salat, koriander og citronbåde.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori: