Pasta bolognese

Pasta bolognese er en dejlig nem ret der smager godt. Så er den også billig!

Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 3 gulerødder
  • 3 stilke knoldselleri
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg (stort)
  • 1 hvidløg
  • 1/2 l pilsner eller ½ flaske rødvin
  • 3 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpuré (stor)
  • 6 bouillonterninger
  • 1 spsk basilikum
  • 1 spsk oregano
  • 1/2 tsk fennikel
  • 1 sjat tabasco
  • salt
  • peber

Steg kødet på en tør pande og tilsæt suppeterninger. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og blødgør dem i en gryde med olie, til løget er klart. Tilsæt kødet og krydderierne og lad det simre i 5 minutter. Tilsæt tomater og tomatpuré. Lad det simre i 5 minutter.

Kom pilsner eller rødvin i. Lad det simre i 2-3 timer eller til det får passende tykkelse. Servér med spaghetti, salat og brød.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori: