Digestive ostekage

Denne lækre Digestive ostekage er en fantastisk dessert der smelter i ganen.

Bund

  • 1/2 pk havrekiks (Digestive)
  • 1/2 tsk kanel
  • 100 g smør

Fyld

  • 400 g flødeost
  • 200 g flormelis
  • 12 blade husblas
  • 3 dl hindbær (moste)
  • 1/2 l fløde (pisket)

Glasering

  • 100 g hindbærmarmelade
  • 1/2 dl vand
  • jordbær eller hindbær

Knus kikset og tilsæt kanel og smør. Læg bagepapir i bunden på et 28 cm springform. Pres kiksblandingen i bunden på formen.

Fyld:
Mos hindbærrene i en blender. Rør flødeosten til den er blød og tilsæt flormelis. Bland 2 deciliter af de moste hindbær i. Opløs husblassen i 1 deciliter hindbærmos. Hæld husblasblandingen i flødeosten og rør det godt sammen. Tilsæt pisket fløde forsigtigt. Hæld blandingen over kiksbunden og jævn den. Gem kagen på køl.

Glasering:
Bland hindbærmarmelade og vand sammen og rør det godt. Tag kagen ud af køleskabet og dæk overfladen med jordbær eller hindbær. Hæld marmeladen over.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori: