Fiskeret med rejesovs

Fiskeret med rejesovs er en nem og lækker ret som gør det nemt at spise grøntsager.

Ingredienser
  • 3 hellefiskfileter
  • 1 ds creme fraiche
  • 1 ds rejeost
  • 1 løg
  • 400 g rejer
  • grøntsager (fx blomkål, gulerødder eller hvad du har i køleskabet)
  • smør til stegning

Krydderier

  • karry (mild)
  • garam masala
  • salt
  • peber
  • dild

Kom smør på en pande og tilsæt en lille smule vand. Steg fisk, rejer, løg og krydderier sammen. Lad det simre lidt. Hvis du bruger meget faste grøntsager er godt at koge dem først og komme dem på panden bagefter. Kom alle de grøntsager du ønsker på panden og steg dem lidt.
Kom creme fraiche og rejeost i en gryde og lad det smelte sammen. Udtynd sovsen med fløde. Hæld sovsen på panden og bland det hele godt sammen. Drys evt. lidt dild over til pynt og servér.

Indsendt af
d.
23.07.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.07.10.
Kategori: