Grillet Kalvelever

Grillet kalvelever er en fedtfattig, nem og sund ret. Leveren er nemlig spækket med protein, jern og vitaminer. De farverige grøntsager gør kun måltidet sundere og mere spændende. I øvrigt kan de sagtens varieres efter smag.

Til 1 person
  • 180 g kalvelever
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 1 løg
  • 50 g grønne bønner
  • 1/4 bouillonterning + vand
  • salt
  • peber

Skær leveren i skiver og grill den. Rens og pil grøntsagerne og skær dem i skiver. Svits alle grøntsagerne i bouillon til det er næsten mørt.

Kom leveren over i en stegepose og hæld grøntsagerne og krydderierne ved. Sættes i en 170 gr. varm ovn i ca. 10 min.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori: