Tomatsuppe med bid

En rigtigt god tomatsuppe med masser af smag. Server med pasta og evt. creme fraiche eller flødeskum, men så er den ikke fedtfattig længere.

Til 4 personer
  • 3 ds hakkede tomater
  • 4 1/2 tomater
  • 1 1/2 l grøntsagsbouillon
  • majsstivelse
  • rød peberfrugt
  • hvidløg
  • løg
  • karry efter smag
  • chili efter smag
  • olie
  • frisk basilikum
  • tørret basilikum
  • edelsüss paprika

Svits løg og hvidløg i karry (en lille spsk) til de bliver bløde, men ikke brune. Tilsæt de friske tomater skåret i kvarte og svits med et par minutter. Tilsæt dåsetomaterne og krydr med basilikum, frisk og tørret og paprika (mindst en spiseskefuld). Tilsæt bouillon, men gem lidt til jævningen.
Kog 10-15 minutter og smag til. Inden spisning kan man si grøntsagerne fra og i stedet tilsætte fiskeboller. Man skal selvfølgelig servere med pasta og evt. flødeskum eller cremefraiche, men så ryger det fedtfattige:).

Indsendt af
d.
11.09.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.09.10.
Kategori: