Tunsalat m. ris

Tunsalat med dejlige ingredienser som ærter, majs og kogte ris. Er godt på flutes med tern af tomat eller agurk.

Til 4 personer
  • 2 ds tun i olie
  • 1 løg (hakket)
  • 2 fed hvidløg
  • 3/4 ds majs (konserves)
  • 2 dl ærter
  • 1 spsk sennep
  • citronsaft efter smag
  • salt efter smag
  • peber efter smag
  • karry efter smag
  • 1/2 dl vand
  • ca. 1 kg ris (kogt og afkølet)

Sennep, vand, citronsaft, hvidløg, løg og krydderier rystes sammen til en dressing. Gerne dagen før.
Tunkødet blandes godt i egen olie, risene kommes i.
Dressing, majs og ærter blandes i.

Serveres evt. med flütes og agurke/tomattern.
Er velegnet til børnenes madpakke og udflugter.

Indsendt af
d.
20.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.11.10.
Kategori: