Karrysuppe

En herlig karrysuppe, som udgør en populær forret eller en hovedret med ristet toastbrød til.

Til 4 personer
  • 2 l hønsebouillon (eller kyllingesuppe)
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1/2 pk ægnudler
  • 1 ds fersken
  • 150 g rejer (eller krebsehaler)
  • 1/2 ps wokblanding
  • karry
  • salt

1-2 spsk karry (efter smag og styrke) svitses i lidt olie.
Suppe og fløde kommes i, bringes i kog.
Nudler kommes i, bringes i kog.
Wokblanding kommes i.
Lige inden servering kommes ferskentern og rejer i. Varmes (må ikke koge).

Det smager dejligt med toastbrød smurt med smør, timian og hvidløg og ristet gyldenbrune i ovnen ved 200 grader til.

Indsendt af
d.
20.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.11.10.
Kategori: