Små Pizzabrød

Ingredienser
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 flute
  • 25 g smør
  • 1 zittauerløg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1/4 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)
  • 100 g skinke i tynde strimler
  • 100 g gratineringsost

Gratinering: Ca. 10 min. ved 225 grader

Kom tomaterne i en skål og hak dem groft. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær flutet i 4 stykker og del dem på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør. Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, tomatketchup, basilikum, salt og peber. Fordel tomatblandingen på flutestykkerne. Læg herpå skinke og ost. Gratiner de 8 pizzabrød midt
i ovnen.

Tip: I stedet for 8 halve flutestykker kan anvendes 4 hele pitabrød.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: