Skinkemedister m. rødkål

Hvorfor nøjes med lun rødkål til jul, når skinkemedister og rødkål nu er så dejligt sammen? Her får rødkålen fine søde og syrlige nuancer. Pynt den gerne med appelsin for et mere farverigt udtryk. Solid, traditionel familiemad.

Ingredienser
  • medisterpølse

Rødkålen

  • 2 kg rødkål
  • 2 dl ribssaft (usødet)
  • 2 dl eddike
  • 150 g sukker (eller sødemiddel svarende til dette)
  • evt. appelsin

Medisteren koges og steges på panden.

Rødkålen snittes meget fint og kommes over i en stor gryde, sammen med de øvrige ingredienser.
Rødkålen koges til det er mørt, må bruges ubegrænset som grønt.
Fadet kan pyntes med appelsinskiver.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori: