Gulerodspostej

Den her opskrift på gulerodspostej er et perfekt vegetarisk alternativ til diverse former for kødpostej. Gulerodspostejen bliver lavet med hytteost, purløg og persille, der giver en dejlig smag til det sunde pålæg.

Ingredienser

Riv gulerødderne groft i en foodprocessor eller minihakker, og sæt dem til side.

Kom æg, hvedemel, purløg, persille, salt og peber i foodprocessoren, og blend det i ca. 10 sekunder. Tilsæt hytteosten, og i yderligere 2-3 sekunder, så det lige akkurat bliver blandet.

Bland det nu sammen med gulerødderne, og kom hele herligheden i en smurt, ovnfast form (ca. 1,5 liter).

Bag gulerodspostejen nederst i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader.

Server gulerodspostejen varm eller lun med groft brød og blandet salat til.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.