Pastatærte

Ingredienser
  • ca. 250 g pastaskruer (kogte)
  • ca. 200 g skinketern (eller hamburgerryg i tern)
  • 3 1/2 porrer
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl ærter (fine)
  • 1 1/2 dl kvark 5+
  • 1/2 dl letmælk
  • 3 æg
  • revet ost (fedtfattig)
  • salt
  • stødt muskatnød

Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern.
Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl. vand under processen samt lidt salt.
Lad det småsimre i 4-5 minutter.
Pasta, skinke/hamburgerryg og grøntsager blandes og fordeles i et tærtefad.
Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød.
Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.
Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori: