En let anretning m. champagnelikør

Prøv denne opskrift på en let anretning med champagnelikør, butterdejssnegle og ostetoppe. Du kommer til at fortrylle dine gæster.

Ingredienser
  • 50 g danablu ost i mindre stykker
  • 150 g flødeost
  • 2 spsk mælk
  • 5 skiver sandwichbrød
  • 2 tsk saltede peanuts (finthakket)
  • 1 1/2 dl appelsinlikør
  • 2 dl champagne (tør)
  • 1 pk grissini
  • 1 pk butterdej (snegle)

Butterdejssnegle: Tilbered butterdejssneglene efter opskriften på pakken.

Ostetoppe: Pisk Danablu, flødeost og mælk sammen, til blandingen er jævn. Stik små runde brødskiver ud med en dejudstikker (cirka 3 cm i diameter). Kom osteblandingen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe på brødskiverne. Drys med peanuts.

Champagnelikør: Fordel orangelikøren i 12 glas. Fyld op med champagne og server drinken til butterdejssnegle, ostetoppe og italienske brødstænger.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: