En let anretning m. champagnelikør
Prøv denne opskrift på en let anretning med champagnelikør, butterdejssnegle og ostetoppe. Du kommer til at fortrylle dine gæster.
- 50 g danablu ost i mindre stykker
- 150 g flødeost
- 2 spsk mælk
- 5 skiver sandwichbrød
- 2 tsk saltede peanuts (finthakket)
- 1 1/2 dl appelsinlikør
- 2 dl champagne (tør)
- 1 pk grissini
- 1 pk butterdej (snegle)
Butterdejssnegle: Tilbered butterdejssneglene efter opskriften på pakken.
Ostetoppe: Pisk Danablu, flødeost og mælk sammen, til blandingen er jævn. Stik små runde brødskiver ud med en dejudstikker (cirka 3 cm i diameter). Kom osteblandingen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe på brødskiverne. Drys med peanuts.
Champagnelikør: Fordel orangelikøren i 12 glas. Fyld op med champagne og server drinken til butterdejssnegle, ostetoppe og italienske brødstænger.