Porterpølse

En super spændende pølseret med porter, kartofler, gode krydderurter meget andet.

Skal stå og koge under låg.

Ingredienser
  • 500 g røget medisterpølse (mager)
  • ca. 9 kartofler
  • 2 løg (store)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 fl porter
  • 1/2 dl solbærsaft (ufortyndet)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk timian
  • 5 peberkorn
  • 3 1/2 enebær
  • 1 terning bouillon

1. Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm. tykke skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Flå pølsen og skær den i skiver.
2. Læg kartofler, løg og skivet pølse lagvis i en gryde. Drys med lidt salt mellem lagene.
3. Bland porter, solbærsaft, presset hvidløg, timian, sort peber og let knuste enebær. Smuldr bouillonterningen over.
4. Hæld væsken over kartoflerne så de dækkes. Spæd evt. med vand.
5. Lad retten koge under låg ved svag varme til kartoflerne er møre, ca. 20 min. Lad så retten stå og trække i 1 time, og varm den op igen. Drys hakket persille over og server.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori: