Kinesisk gryderet
- 300 g skinkeschnitzel
- 2 spsk sherry
- 2 tsk ingefær (revet)
- 2 spsk sojasauce
- 250 g broccoli
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 løg
- 2 spsk olie
- 200 g bønnespirer
- 2 dl hønsebouillon
- ægnudler
Kødet skæres i strimler og kommes i den sammenpiskede marinade. Stilles i køleskab 1-2 timer. Broccolien deles i mindre buketter. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både. En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes på. Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op. Wokken tørres af og 1 spsk olie hældes i. Marinaden hældes fra kødet. Kødet lynsteges 3-4 min. Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem.
Tips: Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes.