Bodils Kartoffelomelet med skinke

En dejlig opskrift på kartoffelomelet.

Til 4 personer
  • 400 g kartofler (kogte)
  • 1 løg
  • 200 g skinke
  • 5 æg
  • 4 spsk skummetmælk
  • 1 spsk margarine eller olie
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 3 1/2 forårsløg
  • 1 bdt purløg
  • salt
  • peber

Skær kartofler , løg og forårsløg i skiver og svits dem let i margarinen eller olien.
Skær skinken i terninger og tilsæt dem sammen med rød og grøn peber skåret i mindre stykker. Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt vand , salt og peber og hæld blandingen på panden. Bag omeletten gyldenbrun og server med klippet purløg.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: