Salat med æg og laks

Ingredienser
  • 500 g kartofler (Faste)
  • 500 g grønne bønner
  • 2 stk æg
  • 1/2 stk agurk
  • 4 stk forårsløg
  • 2 stk tomater
  • 1 dl tomatjuice
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 2 fed hvidløg
  • 4 skiver laks
  • 10 stk sorte oliven

Kog og pil kartofler. Skær i kvarte. Kog bønner 3-4 min. Kog æg i 10 min., skær dem i kvarte. Skær agurk i tynde skiver. Hak forårsløg groft. Skær tomater i både. Bland tomatjuice, eddike, citronsaft, soyasauce, olie, honning, presset hvidløg, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Vend halvdelen med grønsagerne. Vend fisken i resten af marinaden og steg dem 3-4 min. på hver side på en tør teflonpande. Anret grønsager, æg, laks, evt. oliven på et stort fad. TIPS: Tun på dåse kan erstatte laksen. Tilbehør: Flutes

Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.07.04.
Kategori: