Enfrijoladas, Friterede tortillas med bønner og sauce

Enfrijoladas er en mexicansk ret, der består af sprøde tortillapandekager, der er friteret, smurt med bønner og tomatsauce og toppet med chili, løg og revet ost.

Ingredienser

Smuldr Chorizoen, steg den og hæld fedtet fra.

Varm olien på en stegepande, og steg hver tortilla i et minut i den varme olie. Vend dem en enkelt gang under stegningen, og tag dem af panden, når de er blevet lige akkurat lysebrune.

Læg de stegte tortillas til afdrypning på fedtsugende papir, og hold dem varme.

Varm bønnerne, og smør dem ud over de stegte tortillas sammen med tomatsaucen (der skal bruges ca. 2 spsk. tomatsauce pr. tortilla).

Drys det hele med smuldret ost, hakket løg, stegt Chorizo og hakket chili, og server omgående.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.