Opskrift på pastasauce

Ingredienser
  • 1 fed hvidløg
  • 3 løg (hakkede)
  • 25 g smør
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 tsk basilikum
  • 100 g kvark
  • 1 spsk hvedemel
  • 4 spsk persille (friskhakket)
  • 1/2 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)
  • 400 g pasta

Svits løg og hvidløg i gyldent smør i en gryde.

Tilsæt bouillon, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark sammen med mel og tilsæt det til pastasaucen. Kog den godt igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Server saucen til friskkogt pasta.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: