Creme fraiche-fromage

Fromage med creme fraiche, husblas, revet appelsin og piskefløde. God til en herlig dessert.

Ingredienser
  • 6 blade husblas
  • 1/2 l creme fraiche 18%
  • 5 spsk sukker
  • 2 tsk appelsinskal (revet)
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1/4 l piskefløde

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Bland creme fraiche med sukker og appelsinskal. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaften og bland den i creme fraichen under forsigtig omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i creme fraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med appelsinskiver, der er skåret i mindre stykker.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: