Lynstegt kinesisk andebryst
Lynstegt kinesisk andebryst tager 10 minutter at lave og så smager det rigtig lækkert.
- 1 andebryst (á cirka 300 gram)
- 500 g wokblanding (dybfrossen)
- 1 1/2 andebouillon (eller hønsebouillon)
- evt. meljævning
Marinade
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk brun farin
- 1/2 dl sojasauce
- 2 spsk Marsalavin (eller portvin)
- 1 fed hvidløg (presset)
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Rens andebrystet for skind og fedt, det skæres væk i et stykke. Skær kødet i tynde strimler. Læg dem i marinaden og lad dem trække i 1-2 timer.
Steg skindet, ved jævn varme, så at fedet smelter fra. Tag skindet op og skru op for varmen.
Tag kødet op fra marinaden og stegt det i fedtet i 2-4 minutter (gem marinaden). Læg kødet til side.
Steg grøntsagerne i cirka 5 minutter. Kom grøntsager, kød, marinade og bouillon på panden og varm det hele igennem. Jævn evt. saucen med meljævning/maizena.
Servér med nudler eller ris.