Lynstegt kinesisk andebryst

Lynstegt kinesisk andebryst tager 10 minutter at lave og så smager det rigtig lækkert.

Ingredienser
  • 1 andebryst (á cirka 300 gram)
  • 500 g wokblanding (dybfrossen)
  • 1 1/2 andebouillon (eller hønsebouillon)
  • evt. meljævning

Marinade

  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk brun farin
  • 1/2 dl sojasauce
  • 2 spsk Marsalavin (eller portvin)
  • 1 fed hvidløg (presset)

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Rens andebrystet for skind og fedt, det skæres væk i et stykke. Skær kødet i tynde strimler. Læg dem i marinaden og lad dem trække i 1-2 timer.

Steg skindet, ved jævn varme, så at fedet smelter fra. Tag skindet op og skru op for varmen.

Tag kødet op fra marinaden og stegt det i fedtet i 2-4 minutter (gem marinaden). Læg kødet til side.

Steg grøntsagerne i cirka 5 minutter. Kom grøntsager, kød, marinade og bouillon på panden og varm det hele igennem. Jævn evt. saucen med meljævning/maizena.

Servér med nudler eller ris.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: