Dyrepostej med vildtsauce

Ingredienser

sauce

Bestil evt. det hakkede kød hos vildthandleren et par dage før. Farsen kan røres sammen nogle timer i forvejen og skal i alle tilælde trække en times tid. Rør det hakkede kød, hakket spæk, creme fraiche og piskefløde godt sammen. Rør rasp, æg, salt og peber i farsen. Dæk skålen til og sæt den koldt.

Gør saucen parat. Varm smørret op og pisk melet i. Pisk nogle minutter til blandingen er brunet. Pisk lidt efter lidt varm bouillon i og pisk saucen glat. Pisk varm mælk i og kog saucen igennem nogle minutter, mens der piskes i den.

Skær røget spæk i terninger. Farsen arrangeres som et brød. Det røgede spæk stikkes ind, så det bliver jævnt fordelt. Overfladen glattes og dækkes med baconstrimlerne.

Brunes i ovn ved 220 g i ca. 20 minutter, skru ned til 180 g, hæld saucen over kødet i fadet og sæt det tilbage i ovnen. Steges i ca. 45 min., saucen hældes 2-3 gange over kødet under stegningen.

Tag fadet ud og læg farsstykket på alufolie. Saucen skrabes over i gryde. Kødet tilbage i fadet og tilbage i den slukkede ovn 10-15 min.

Saucen koges nu op, fløde piskes i, creme fraiche, salt og peber og gele tilsættes sammen med salt og peber. Kan evt. fortyndes med bouillon.

Postejen lægges på et bræt og skæres ud efterhånden, som det spises. Server aspargeskartofler og saucen til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.