Grovkranse

Ingredienser
  • 50 g gær
  • 3 dl vand (lunkent)
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olie
  • 200 g sigtemel
  • 40 g rugmel
  • 250 g hvedemel

Pensling

  • kaffe
  • sesamfrø

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt olie, sigtemel og rugmel. Ælt hvedemelet i dejen, som ikke må være for fast. Hold evt. lidt af melet tilbage. Ælt godt. Lad dejen hæve 30 min. Slå den ned og del den i 16 små boller, som rulles ud i tynde pølser, der snos sammen to og to. Form dem til kranse. Sæt dem på plade på bageparpir og lad efterhæve i 30 min. Pensl med kaffe og drys med sesamfrø. Bages ved 250 gr. i 15-20 min. serveres med 30 gr. pr. person.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: