Rødvinsmarinade der koges ind med grøntsager

Ingredienser
  • 4 spsk olivenolie
  • 10 peberkorn
  • 8 enebær (knuste)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 bladselleri
  • 1 kvist persille
  • 1 kvist timian
  • 1 laurbærblad
  • 2 dl rødvinseddike
  • 7 dl rødvin

Skær grøntsagerne i tern og svits dem i 5 minutter ved lav varme.

Tilsæt så de øvrige ingredienser og kog ind i ca. 15 minutter. Kødet der skal marineres lægges i en skål eller frysepose. Hæld marinaden ved.
Det bedste resultat opnås på 2-3 døgn i køleskabet.

Hvis du vil lave sovs til kødet kan du bruge noget af marinaden til at koge panden af med.

Egnet til marinering af svinekød, oksekød og vildt.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: