Slankeopskrifter

Det aller-vigtigste når man skal tabe sig, er uden tvivl at man får denne rette kost. Her finder du en række gode slankeopskrifter der gør det rigtigt lækkert at være på kur.

Vi har sammensat en menu af fedtfattige retter, så du kan spise sundt lige fra forretten til desserten.

Til forret anbefaler vi vores slankeopskrifter på fedtfattig aspargessuppe, en dejlig blomkålssuppe eller lækker og cremet tunmousse. Du kan også bare servere noget friskbagt italiensk brød.

Der er sådan set ubegrænsede muligheder hvad angår hovedretten. Der er simpelthen så mange muligheder for at lave noget super lækkert slankemad. Prøv f.eks. fedtfattige græske frikadeller, og som tilbehør kan du lave en dejlig broccolisalat, der gør det hele lidt mere friskt.

Den fedtfattige middag kan afsluttes med en lækker slankeis. Hvis du er mere tid kage, kan du prøve en fedtfattig banankage, og der er sådanset ikke noget i vejen for at kombinere de to ting. Is og kage går jo ofte godt sammen. Du kan også lave en frisk frugtsalat, men husk at du ikke skal bruge for meget fedende tilbehør (chokolade, creme osv.) for så nytter det jo ikke noget.

Til sidst er der blot tilbage at sige velbekomme, og god fornøjelse med disse slankeopskrifter.