Slankeråd

Små gode slankeråd, som hjælper dig til at tabe dig. Vi har samlet nogle små tips, som er nemme at efterleve, så det er nemt at smide det uønskede fedt og holde den sunde livsstil.

Nogle af nedenstående råd, kan du også læse andre steder her på WebOpskrifter.dk, men i denne artikel har vi samlet flere slankeråd på ét sted.

Første slankeråd: Små sunde mellemmåltider

Sørg for altid at have nogle små lette mellemmåltider i "baghånden", hvis du bliver sulten mellem de traditionelle måltider. Du kan f.eks. sørge for altid at have noget frisk frugt eller nogle spise-klare grøntsager i køleskabet. Det kunne f.eks. være nogle skrællede gulerødder man kan gnave af eller lignende.
Det er naturligvis klart at dette slankeråd ikke betyder at du kan spise Kinder Mælkesnitte og andre snacks, og samtidig tro at du kan tabe dig. Det er selvfølgelig vigtigt at det er sunde mellemmåltider.

Andet slankeråd: Drik et stort glas vand

Som du kan læse et andet sted her på siden, kan du også drikke et stort glas vand, inden aftensmaden. Det tager den værste sult, så du ikke overspiser. Så kan du bedre tillade dig at spise til du er mæt. Det sidste slankeråd, som vi vil nævne i denne artikel, kan du se her:

Tredje slankeråd: Spring over hvor gærdet er højest

Hvad gemmer sig bag denne sætning? Der menes blot at du skal forsøge at røre dig så meget som muligt i din hverdag. Det behøver ikke nødvendigvis løbe en tur, eller dyrke fitness. Du kunne jo starte med at tage trapperne i stedet for elevatoren. Du kan cykle og lade bilen stå på de korte afstande. I det hele taget en masse småting, som giver dig den nødvendige motion.