Rugboller

Ingredienser

Gæren smuldres ned i dejfadet. Smelt fedtstoffet og tilsæt vand.

Smuldr gæren i dejfadet. Smelt fedtstoffet og tilsæt vand. Varm det op og hæld det over gæren og tilsæt salt, sirup, hvedeklid og mælkepulver.
Rør rundt til gæren er helt opløst og rør rugmelet og en del af hvedemelet i og ælt det, til dejen er glat og fast. Lad det nu hæve i en time.

Dejen formes som små boller og der skæres et lille kryds i toppen af hver bolle. Lad dem hæve på en bageplade dækkes med bagepapir. Pensl hver bolle med vand og drys med hvedeklid. Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i 10 min. Brug ikke varmluftsovn.

Tildæk dem og lad dem køle af.

Indsendt af
d.
13.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.