Smørrebrød med kamsteg

Smørrebrød er en sand dansk specialitet, som er yderst eftertragtet, når der skal laves frokost i de danske hjem. En af de specialiteter som er yderst populære, er dette stykke smørrebrød med kamsteg, rødkål og agurkesalat.
Kamsteg kan købes i skiver i diverse supermarkeder, men skulle du være så heldig at have et stykke lækkert kamsteg liggende fra dagen i forvejen, vil det så absolut være at foretrække.

  • Smørrebrød præsenterer sig flot når de er lavet på denne måde.

Til 4 personer

Tag 4 tallerkener frem og læg en skive rugbrød på hver.
Smør et tyndt lag smør på og læg 1-2 salatblade på hver (husk at skylle salaten først). Bladene skal helst lægges sådan så de hovedsageligt vil være synlige i den ene ende af smørrebrødet. Læg nu to skiver kamsteg i den anden ende og tag en stor skefuld rødkål og placér i en linje på den del af kamstegen som grænser op til salaten. Agurkesalat lægges på samme måde i en linje foran rødkålen.

Pynt med en skive appelsin og tomat, som er skåret halvt igennem og snoet.

Til sidst drysses lidt karse på toppen.

Indsendt af
d.
16.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.