Oksekød i wok

Ingredienser

1. Skær oksekødet i strimler så tynde som en blyant.
2. Rens grøntsagerne. Skær løget i tynde ringe. Snit hvidkålen fint. Skær selleristilkene med bladene i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både. Hak hvidløgsfedene.
3. Varm olien i wok. Svits løgringene. Kom kødet i wokken og svits det. Kom kål, selleri og æbler i. Vend det nogle gange og kom tomaterne i. Vend endnu nogle gange.
4. Kom kinesisk sojasauce, hvidløg, oregano og oliven i. Smag til med salt og peber.
5. Sæt wokken på bordet og server retten med ris og kinesisk sojasauce.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.