Farsbrød (amerikansk)

Et farsbrød på amerikansk med oksekød og svinekød. Naturligvis er der baconskiver og en god sauce til som hældes over. Serveres med kogte kartofler.

Til 6 personer

Sauce

Fedtfattig

Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20x40 cm.

Bland raspen med mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, salt og peber. Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet. Rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne til i begge ender.

Løft forsigtigt brødet over i et ildfast fad. Fjern foliet. Dæk med baconskiver.

Ingredienserne til saucen koges op. Prik hul i farsbrødet og hæld saucen over. Bages ca. en time ved 175 grader.

Når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.

Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt stegesky.

Indsendt af
d.
14.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.