Chokoladekonfekt

Ingredienser

Overtræk og pynt

Smelt chokolade og margarine over et vandbad og lad det derefter køle af. Pisk sukker og æg til det bliver skummende. Hak valnøddekernerne. Kaffepulveret opløses i en spiseskef. varmt vand.
Bland bagepulver, mel og vanillesukker. Hæld chokolade, mel, valnøddekerner og kaffepulveret op i ægge-sukker-blandningen.
Læg bagepapir i et fad, der ca. er 15 cm gange 25cm og hæld derefter blandningen i. Kom dejen i ovnen ved 175 grader, i 30 til 35 minutter. Når kagen er kølet af skæres den i små stykker.

Overtræk og pynt:
Smelt olie og chokolade over et vandbad. Dyb kagestykkerne i chokoladen og læg en valnødkerne på hver. Lad chokoladen størkne og kagerne er færdige.

Indsendt af
d.
30.01.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.