Svensk pølseret med pasta - Opskrift på svensk pølseret

Til 4 personer

Svits løget i margarinen, tilsæt paprika, og lad det svitse lidt med. Skær pølserne i skrå skiver, kom dem i, skru ned for varmen, og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.

Kom den kogte pasta i gryden med pølserne, tilsæt tomatpuré og mælk, og krydr med salt og peber. Kog retten igennem, men ikke for høj varme, i 2-3 minutter. Tilsæt derefter fløden, og lad retten koge yderligere 5 minutter. Pynt evt. med klippet purløg.

Denne ret vækker især begejstring hos børn i forhold til den traditionelle svenske pølseret med kartofler, som mange børn ikke bryder sig så meget om.

Indsendt af
d.
25.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.