Grønlangkål

Grønlangskål hører til det traditionelle, danske køkken og er kendt som en typisk jysk ret, men serveres også i Nordtyskland og som julemad i Halland og det nordvestlige Skåne. Lav det selv og pust velsmagende liv i traditionerne.

  • Tilsæt eventuelt lidt fløde, hvis grønlangkålen skal være mere cremet.

Ingredienser

Først skylles kålen grundigt, hvorefter den koges i godt og vel et kvarter. Herefter tages den op og dryppes fri fra vandet. Dernæst hakkes kålen. Smør og mel bages op, det skal spædes til med mælk alt efter behag. Kålen tilsættes. Hvis den bliver for tyk, spædes den til med mælk.

Til sidst smages kålen til med salt og sukker.

Indsendt af
d.
29.12.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.