Kinesisk Sur-sød Kødret

Ingredienser

Skær kødet i små terninger og gnid dem med olie og sherry. Lad dem ligge køligt. Svits det finthakkede løg til saucen i olie, tilsæt hakket ingefær og eddike og kog et par minutter. Rør maizenamel ud i 1 spsk vand og rør det i gryden sammen med soya, tomatpure og boullion. Kog saucen igennem og hold den varm. Vend kødstykkerne i pisket æg, krydret med salt og peber. Vend dem i maizenamel og ryst overflødigt mel af. Steg kødet i hed olie og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Vend reven gulerod og snittet kål i saucen, tilsæt evt lidt mere bouillon og smag til med salt, peber og en anelse sukker. Grøntsagerne må kun koge 1 min. i saucen. Hæld sauce og grøntsager over kødet. Serveres varm med løse ris.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.