Grød

En dejlig opskrift på grød med bær, som udgør et dejligt mellemmåltid eller en billig hovedret. Kan serveres med eller uden mælk.

  • Her er grøden lavet med jordbær.

Til 2 personer

  • 6 dl bær (f.eks. friske eller frosne blåbær, hindbær eller jordbær)
  • 5 dl vand (koldt)
  • 3/4 dl sukker
  • 2 1/2 spsk kartoffelmel

Skær bærrene i lige store stykker.
Hæld vand, sukker og kartoffelmel i en gryde og kog op under omrøring.

Tag gryden fra kogepladen og tilsæt bærrene under forsigtig omrøring. Stil grøden til afkøling i køleskabet.
Server grøden med mælk eller bare som den er.

Indsendt af
d.
10.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.