Æbleskiver

At lave disse æbleskiver indebærer en vis risiko. Når du først har lavet dem én gang, vender du nemlig aldrig tilbage til de frosne fra supermarkedet. Til gengæld bliver du en smagsoplevelse rigere. Eller snarere mange søde, små, runde smagsoplevelser.

Klik på pilen på billedet nedenfor og se, hvordan du får dine æbleskiver perfekt runde. Det er slet ikke så besværligt.

Til 25 stk

til stegningen

Bland mel, sukker, vaniljesukker og natron/bagepulver sammen i en skål. Rør halvdelen af kærnemælken i. Når dejen er jævn piskes resten af mælken i.

Pisk æggene i dejen. Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul.

Fyld hullerne 3/4 op med dej.

Når dejen er bagt ca. 1 cm i kanten, vendes de en halv omgang (brug f.eks. en tandstik). Kom lidt mere dej (ca. en teskefuld) i hvert hul og vend så æbleskiverne helt. På denne måde får du perfekt runde æbleskiver.

Servér med flormelis og marmelade.

Indsendt af
d.
03.12.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.