Fisketarens Julemiddag

Til 4 personer

Skær tunbøfferne igennem på tværs, så de bliver meget tynde skiver.
Vend skiverne i lidt mel med citronpeber og salt.
Steg stykkerne i fedtstoffet ved hård varme meget kort så de lige tager farve. Op på en tallerken.
Rist champignonerne på panden og hæld piskefløde og lidt soja ved og lad det koge lidt op.
Læg bøfferne tilbage i panden. Læg rejerne ovenpå. Pynt med kernerne fra granatæblerne og læg låg på panden.
Lad retten stå kort tid til rejerne er færdige.
Serveres med hvidløgsbrød til.
Velbekomme.

Se også denne opskrift på tunbøf

Indsendt af
d.
22.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.