Kylling med dåseøl

Kylling med dåseøl er en "morsom" ret på den måde som den laves. Kyllingen nærmest trækkes ned over den åbne dåseøl og puttes til stegning i ovnen.

Til 2 personer

Kyllingen ordnes.

Smør den godt med krydderier både indvendig og uden på.
Dåseøllen åbnes, hæld ca. 1/3 fra. Lav yderligere huller i dåsen i den øverste del.
Træk kyllingen udover dåseøllen, således at kyllingen "nærmest sidder" på dåsen.

Placeres i en bradepande og steger i ca. 1 time ved 200 grader.

Den bliver bare så lækker og saftig i kødet og skindet bliver dejligt sprødt.
Server salat og godt brød til - eller hvad der nu er dit favorit tilbehør til kylling.

Indsendt af
d.
09.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.